Av. d’Europa, 29. P.l. Empordà Internacional, Vilamalla, 17469. Girona. SPAIN – operacions@soldtek.cat  972 09 87 96

Soldadura, caldereria i mecanosoldat
Veure més
Soldadura, caldereria i mecanosoldat
Veure més
Soldadura, caldereria i mecanosoldat
Veure més
Diapositiva anterior
Diapositiva siguiente

Soldtek pot aportar totes les fases del procés industrial.

Oferim una alta capacitat de comprensió i interpretació tècnica del projecte que ens cal tractar amb el nostre client.
Donem servei d’industrialització orientada a la fabricació. Oferint alhora una fabricació amb procediments i operaris homologats.
Afegim la redacció del dossier constructiu amb incorporació de traçabilitat i certificacions de materials; realització de proves no destructives i proves de càrrega.
Inicialment estem orientats a clients dins els sectors: energètic (conduccions de combustible i cremadors industrials), aeronàutic i marítim (utillatges de manteniment, elements auxiliars d’elevació i carros de suport), equipament hospitalari i de laboratori.
Estem però oberts a qualsevol sector en que sigui requeriment la fabricació d’elements mecànics amb l’afegit de documentació tècnica i de control.

PROJECTES I DISSENY INDUSTRIAL

GESTIÓ

Planifiquem tot el conjunt d’accions per tal d’organitzar temps i recursos per obtenir el millor resultat en el menor temps i cost. Ens ajustem a les necessitats i requeriments dels nostres clients realitzant una producció competitiva d’alta qualitat, minimitzant costos i temps d’espera.

A SOLDTEK aportem un paquet integral de serveis perquè els processos de fabricació es desenvolupin sense incidents, ja es fabriquin components o productes acabats. Com a empresa entenem el negoci de la fabricació des del control de processos a la logística.

Fabriquem per una àmplia varietat d’àmbits i sectors, maquinària, equips industrials, entre molts altres, produïm components i conjunts mecànics a partir del disseny propi o aportat pels nostres clients. Orientat a elements que presentin un nivell de dificultat tècnica alt o mitjà i exigeixin acompanyar amb documentació certificada, de control tècnic i qualitatiu.

FABRICACIÓ

MUNTATGE I POSTA EN MARXA

La nostra experiència ens capacita per oferir-li un servei integral, en el que s’inclou el muntatge in situ i la posada en marxa per experimentats tècnics.

Els nostres tècnics treballen conjuntament amb els seus per intercanviar el coneixement dels equips, amb la seva experiència en els seus propis productes, i junts aconseguir un funcionament òptim.

Contacte