Av. d’Europa, 29. P.l. Empordà Internacional, Vilamalla, 17469. Girona. SPAIN – operacions@soldtek.cat  972 09 87 96

Soldadura, caldereria i mecanosoldat
Veure més
Soldadura, caldereria i mecanosoldat
Veure més
Soldadura, caldereria i mecanosoldat
Veure més
Diapositiva anterior
Diapositiva siguiente

Empresa

Qui som:
Som un equip de professionals procedents del món de l’enginyeria aplicada a la subcontractació Industrial, amb amplia experiència en el sector. El que ens guia és el concepte, la solució, la fabricació d’una peça, subconjunt o procés productiu intermedi que s’incorpora en la fase de producció de l’empresa client. Pel nostre elevat grau d’especialització, coneixement tècnic i alta flexibilitat, som capaços d’aportar solucions de fabricació a mida de les necessitats de cada client

Que fem

Fabricació de peces i conjunts mecànics a partir del disseny aportat pels nostres clients. Orientat a elements que presentin un nivell alt o mitjà de dificultat tècnica i exigeixin acompanyar amb documentació certificada, de control tècnic i qualitatiu.
Realització pròpia de totes les feines de preparació i soldadura; amb incorporació externa pels elements de mecanització i tots els tractaments d’acabat necessaris.
Redacció per al client de tota la documentació tècnica necessària a nivell de certificats de materials, control dimensional i de assajos no destructius; per tal d’acomplir les homologacions requerides en cada projecte.


Possibilitat d’oferir al client el seguiment integral del seu projecte des del plantejament inicial, desenvolupament, industrialització, fabricació, muntatge, instal·lació complerta i posada en marxa.
El que oferim és un servei integral de fabricació per a empreses tecnològiques que no tinguin producció, o que vulguin incrementar la seva capacitat.
El producte a fabricar és de disseny integral del client i orientat a sectors industrials molt diversificats.
En general es tractarà d’estructures metàl·liques que puguin incorporar elements mecanitzats i de comerç, podent arribar a incloure instal·lació elèctrica, pneumàtica i hidràulica per l’automatisme i moviment del conjunt.

Instal·lacions

Disposem de una nau de 800 m², amb totes les instal·lacions necessàries per portar a terme el nostre treball amb la màxima qualitat i servei, i unes oficines pel personal tècnic i administratiu de 60m².

Capacitats:
– Nau industrial de 620 m2
– Personal propi: 10 persones
– Pont grua de 4Tm
– Plegadora Nargesa M3003 de 120Tm i 3m de bancada
– Rodets de corbar planxa de màxim 2000x6mm
– Serra-cinta màx 270mm
– Trepants de columna i sistemes de roscat fins M-36
– 6 llocs de soldadura combinada MIG / TIG AC-DC
– Procediments de soldadura EN / ASME registrats per unions acer, inoxidable i heterogènies
– 6 operaris qualificats en soldadura EN / ASME / NACE
– Qualificació END per Líquids penetrants Nivell 2
– Qualificació per Inspecció visual de soldadura Nivell 2
– Realització proves hidràuliques segons directiva PED 2014/68/UE, amb organisme acreditat

Contacte